Fagentreprise

Fagentreprise


Nem Byg varetager fagentreprise, uanset om det drejer sig om ombyg, tilbyg, nybyg eller reparation. Vi klarer både små og store byggeopgaver for forsikringsselskaber, erhverv, boligforeninger, kommunale institutioner, butikker, ejendomsselskaber og private.
Vi har en lang række tilfredse fagentreprisekunder, - fordi vi altid har fokus på individuelle behov og fordi vi løser alle opgaver med håndværksmæssig høj kvalitet.

Hovedentreprise

Hovedentreprise


Som hovedentreprenøren indgår vi kontrakter med de nødvendige underentreprenører (andre håndværksmestre) og styrer både kontrakter, økonomi, tidsplan, koordinering og byggeledelse.
Vi sørger for, at byggeriet står færdigt til tiden, og at arbejdets kvalitet er som aftalt. 
 

 

 

 

 

 

- se referencelisten…

Totalentreprise

Totalentreprise


Nem Byg tilbyder totalentreprise, hvilket betyder, at vi tager os af alt det praktiske, koordineringen og alt det kedelige, men nødvendige i hele byggeprocessen. Ethvert byggeprojekt, stort eller lille, kræver nøje planlægning. Når arkitektens, ingeniørens og håndværkernes tidsplaner skal flettes sammen til et færdigt projekt. Når du som bygherre vælger totalentreprise, vælger du også at spare en masse tid og kræfter. Fra start til slut er det os der styrer projektet, og du skal kun henvende dig et sted, hvis du har spørgsmål, nemlig hos os.
Rent økonomisk viser det sig også at være en god ide at vælge totalentreprise, da misforståelser o.lign. mellem bygherre og håndværkere og dermed unødvendige omkostninger kan forhindres.

Gazellevirksomhed