Fra tømrermester til totalentreprenør

Nem Byg A/S startede for ca. 30 år siden som et traditionel tømrer- og snedkerfirma.
Niels Erik Mathiasen drev gennem alle årene en velrenommeret forretning, hvor kvalitet og troværdighed var i højsædet.

I 2006 skete der et generationsskifte og Jørgen Mathiasen overtog virksomheden. Virksomheden fortsatte med udførelsen af serviceopgaver, og startede samtidig med at byde på entreprisearbejde. Fra sin tid i MT Højgaard havde Jørgen Mathiasen stor erfaring med styringsopgaver - det var derfor nærliggende at drive virksomheden i den retning. NEM HUSE blev derefter til Nem Byg A/S

I 2012 blev ejerkredsen udvidet. Jesper Nielsen indtrådte på lige fod med Jørgen Mathiasen. Samtidig blev selskabet ændret til et aktieselskab. Jesper og Jørgen igangsatte mange forskellige aktiviteter i virksomheden. Nem Byg A/Ser idag Esbjergs førende totalentreprenør.

Hvem er Nem Byg A/S?

Vi beskæftiger i dag ca.70 medarbejdere og arbejder hovedsageligt med små og store hoved- og total- entrepriser med egenproduktion indenfor tømrer/snedkerfaget.

Byggeledelsen har erfaring med styringsopgaver af varierende karakter, hvor blandt andet sygehuse, boligforeninger, skoler, kontordomiciler og renoveringssager er nogle af de projekter vi har gennemført. Byggeledelsens tidligere jobfunktioner ved MT Højgaard, danner grundlag for en del af erfaringspaletten. Nem Byg A/S har også ansat projektledere med erfaring inden for bl.a. styring af beton- og elemententrepriser.

Som entreprenører har vi fokus på at styre byggesagerne igennem til den aftalte tid og pris. Kvalitetsarbejde er vores mærkesag - hvilket vores glade og tilfredse kunder og bygherrer kan bevidne.

Nem Byg A/S er en kompetent samarbejdspartner, der sikrer gensidig respekt og gnidningsløst samarbejde.