NemByg A/S er i superligaen når det gælder totalentrepriser. Vi projekterer og leverer selv de mest komplicerede byggerier. Projektet styres igennem byggeprocessen af erfarne projektledere, som alle har et solidt fundament i byggeriet. 

NemByg A/S har kundens ønsker og idéer i fokus, og samarbejder med lokale og internationale arkitekter og rådgivende ingeniør, for at skabe succes i byggeriet. Vi tager ansvar for projektet og følger det helt til dørs!

NemByg A/S er en seriøs samarbejdspartner som sikre et gnidningsfrit forløb, hvor kommunikation, kvalitet og tilfredse kunder har høj prioritet.

Vores dygtige håndværkere leverer murer-/beton- samt tømrer- og snedkeropgaver i en håndværksmæssig høj kvalitet. Smidighed og evnen til at få tingene til at ske, kendetegner vores byggeproces.

Fundament styrkes med ny medejer

Følg byggeriet af Biografcenter Esbjerg

Esbjergs nye biografcenter, opføres i totalentreprise for TK Development
og Nordisk Film Biografer.

Du kan følge biografbyggeriet her

Fra onsdag til lørdag i sidste uge var de grønne ryttere fra Nem Byg Cycling, at finde på de kuperede veje i Harzen. Vi har haft nogle forrygende dage, hvor vi har fået cyklet knap 400 km. Torsdag var...
29. April 2019
Se flereNyheder  

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.nem-byg.dk/images/vcard/per_kierkegaard.vcf, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

  • the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: