NemByg A/S er i superligaen når det gælder totalentrepriser. Vi projekterer og leverer selv de mest komplicerede byggerier. Projektet styres igennem byggeprocessen af erfarne projektledere, som alle har et solidt fundament i byggeriet. 

NemByg A/S har kundens ønsker og idéer i fokus, og samarbejder med lokale og internationale arkitekter og rådgivende ingeniør, for at skabe succes i byggeriet. Vi tager ansvar for projektet og følger det helt til dørs!

NemByg A/S er en seriøs samarbejdspartner som sikre et gnidningsfrit forløb, hvor kommunikation, kvalitet og tilfredse kunder har høj prioritet.

Vores dygtige håndværkere leverer murer-/beton- samt tømrer- og snedkeropgaver i en håndværksmæssig høj kvalitet. Smidighed og evnen til at få tingene til at ske, kendetegner vores byggeproces.

Fundament styrkes med ny medejer

Følg byggeriet af Biografcenter Esbjerg

Esbjergs nye biografcenter, opføres i totalentreprise for TK Development
og Nordisk Film Biografer.

Du kan følge biografbyggeriet her

I Skads/Andrup opføres et multicenter, som skal danne rammerne om de lokale fritidsaktviteter. Energien skal indeholde blandt andet faciliteter til både gymnastik, spinning og squash, samt en række...
8. Februar 2019
Se flereNyheder  

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.nem-byg.dk/images/vcard/per_kierkegaard.vcf, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

  • the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: