At mærke efter i sin mave når man skal tage en stor beslutning er lidt en kliché, ikke desto mindre er det netop det, der har ført til, at vi ændret vores beslutninger om placering af det nye domicil, som skal huse NemByg i fremtiden. 

- Planerne om et domicil byggeri på det nye Esbjerg Strand har været i gang i et stykke tid. Når vi så har ændret vores beslutning, så er det fordi vi har måtte sande, at vi ikke ville få den mængde af plads som vi har brug for, for at kunne have alt vores materiel samlet et sted. Samtidig har bygningen på Øresundvej 11, de optimale rammer i forhold til værksted og administrationen, som er placeret i tæt forbindelse med hinanden. Placeringen i forhold til motorvejen er god, og vi får med de nye rammer den optimale placering for NemByg, siger Jesper Holm Nielsen, bestyrelsesformand i NemByg A/S

I Jyske Vestkysten er der skrevet en artikel som kan læses her

 

 

« Gå tilbage