Den 6. maj var en god torsdag for EMSA (Esbjerg Motorsport Auto), de fik nemlig overrakt nøglerne til deres nye klubhus som har været et stort ønske for klubben i længe. 

Klubhuset er opført i en totalentreprise og fremstår i et rent udtryk med respekt få det ”rå” miljø, som danner rammerne om motorsporten. 

Med det nye klubhus får EMSA muligheden for at byde både publikum, kørere og andre motorsportsinteresserede indenfor i det præsentable klubhus, som skal danne rammerne for fællesskab, hygge og ikke mindst masser af godt motorløb. 

NemByg afleverer det nye klubhus til en tilfreds bygherre hvor der hele vejen igennem byggeprocessen har været en god og åben dialog mellem alle interessenterne i projektet. 

 

Vores entrepriseleder Magnus Walsøe afleverer dermed sit første selvstændige projekt i NemByg regi. 

Magnus fortæller at det har været en spændene og lærerig proces som har givet ham stor indsigt i hvad det vil sige at styre byggeprojekter. "Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med vores underentreprenører som alle har gjort et godt stykke arbejde, og leveret et godt produkt som jeg nu kan afleverer til en tilfreds bygherre - det giver en god fornemmelse i maven" siger Magnus. 

 

« Gå tilbage