Årets byggeri 2023

Vi er begejstrede for at dele den glædelige nyhed om, at vi for andet år i træk har modtaget prisen for Årets Byggeri!

Denne gang er det for vores ekstraordinære indsats på Det Maritime Center i Esbjerg, der også tidligere i år blev hædret med IOC IPC IAKS Architecture Prize og Danish Wood Award 2023.

At vinde prisen for Årets Byggeri er en kæmpe ære, og det er med stor ydmyghed, vi modtager dette nationale hæderstegn, som er stiftet af Magasinet Byggeri og har været uddelt siden 1997. Vores dedikerede team af medarbejdere, sammen med vores samarbejdspartnere, arkitekter og ingeniører, har skabt et unikt byggeri, der skiller sig ud.

Dommerkomitéen, bestående af topchefer fra byggebranchens vigtigste organisationer og institutioner, har anerkendt vores bidrag til samfundet. Formanden for komitéen, Scott Hollingsworth, udtalte: “De bedste giver noget tilbage. De påvirker samfundet. De bidrager til tilværelsen. Det gør Maritimt Center, som ganske enkelt er et genialt byggeri.”

Sidste år vandt vi samme ærefulde pris for vores arbejde på FLUGT-projektet, og det er med stolthed, at vi fortsætter med at levere byggeri i topklasse.
Vi vil gerne takke vores fantastiske team, samarbejdspartnere og alle, der har bidraget til vores succes.