Tilbage i 2016, ansatte vi Cathrin som Arbejdsmiljøkoordinator. Siden da har hun arbejdet målrettet med vores arbejdsmiljø, og systematiseret det således at vi formår at holde den højde standart indenfor arbejdsmiljø og sikkerhed. 

Cathrin arbejder både med vores arbejdsmiljø internt i NemByg, men også på vores byggerier hvor hun er koordinator på de større projekter. 

"Under Hjelmene", som er bygge- og anlægsbranchens arbejdsmiljøavis, sætter de nu fokus på det arbejde Cathrin laver til hverdag. Det er der kommet en fin artikel ud af, som kan læses her.

Fra onsdag til lørdag i sidste uge var de grønne ryttere fra Nem Byg

Cycling, at finde på de kuperede veje i Harzen. Vi har haft nogle forrygende dage, hvor vi har fået cyklet knap 400 km.

Torsdag var der indlagt den obligatoriske "kongeetape", hvor vi cyklede 135 km med 3000 højdemeter. En tur med en del stigninger og hvor vi sluttede af med bestigning af Bloksbjerg eller Brocken, som er det højeste bjerg i Harzen med en højde på

1142 meter og udenfor cykelkredse nok mest kendt for der vi sender heksene hen til Midsommer fortæller holdkaptajn Lars Bülow. Harzen giver med sine meget kuperede veje optimale forhold for cyklister. Vi kom ud for stigninger helt op til 22%, så ikke så underligt at Harzen også er kendt under navnet de nordtyske alper. Til trods for de lange dage på cyklen har der også været tid til socialt samvær "after cycling" som vi kalder det, hvilket vi prioriterer meget højt i Nem Byg Cycling.

På turen deltog tolv ryttere og for uden Jesper Holm Nielsen, Anders Nielsen

og Mogens Espensen fra Nem Byg var holdet repræsenteret af:

Jørgen Weide - Weide Diamantværktøj

Michael Jensen - Ingeniør'ne

Lars Kaus - SEPE

Kim Skousboe - Det Faglige Hus

Claus Pedersen - Sønderjysk Forsikring

Lars Henry Andersen - Forhv. Rektor Rybners

Peter Wind - DS Stålprofil

Ivan Trier Lilleøre-Nielsen - Jobcenter Esbjerg

Lars Bülow - Holdkaptajn Nem Byg Cycling 

 

Det er nu anden gang vi er i Harzen og turen er allerede gået hen og blevet

vores faste forårsklassiker fortæller Lars Bülow. Næste teamtur er allerede planlagt. Til august går turen igen til et nyt sted, da holdet skal til Stelvio i Italien og bl.a. køre ruten for det klassiske motionscykelløb "Granfondo Stelvio" en etape på 151 km med over 4000 højde meter.    

 

Fakta: Nem Byg Cycling er et lokalt firma netværkshold, stiftet i 2015

omkring entreprenørselskabet Nem Byg A/S Holdet har ca. 30 aktive ryttere, som består af medarbejdere, kunder, leverandører og venner.

Analysebygningen opføres i en hovedentreprise i Kærgård Plantage. Bygningen skal indeholdes testudstyr til analyse af den naturgas der kommer ind fra Nordsøen. 

Under opførelsen skal der blandet andet tages store sikkerheds hensyn af de entreprenører der arbejder på pladsen, på grund af den øget risiko der er forbundet med at arbejde i nærheden af naturgas. Herudover arbejdes der i et område med stor bevågenhed for naturbeskyttelse. 

 

I Skads/Andrup opføres et multicenter, som skal danne rammerne om de lokale fritidsaktviteter. Energien skal indeholde blandt andet faciliteter til både gymnastik, spinning og squash, samt en række lokaler som kan understøtte det frivillige arbejde i lokalområdet.

 

Energien udføres i hovedentreprise.

Så kom kontrakten i hus. NemByg A/S udføre til- og ombygningen på Sct. Michael Skole i Kolding. Skolen er en katolsk privatskole som rummer 543 elever. På den eksisterende bygning etableres der ny 1. sal, med nyt elevartortårn og ny administartions afdeling. Herudover udføres der renovering af eksistrende klasselokaler, og skolens nuværende legeområde renoveres. Det samlede byggeareal er ca. 2000 m2 hvoraf de 1300 m2 er renovering og 700 m2 nybygning. 

Byggeperioden er fra juli 2018 frem til juni 2019. 

 

Ny administrerende direktør skal føre NemByg A/S op i en højere liga

En af Esbjerg-områdets største byggevirksomheder, NemByg A/S, har ansat en ny administrerende direktør til at videreføre de senere års betydelige vækst. Valget af faldet på Karsten Larsen, der har mange års erfaring som leverandør til byggebranchen, senest i fem år som trælastdirektør for Stark Ribe.

De to ejere, Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen, bliver dermed frigjort til andre vigtige opgaver i NemByg A/S. 

 

Se vedhæftede pressemeddelelse.