Fredag den 28. september 2018,  afsluttede tre af vores lærlinge deres uddannelser, med tilfredsstillende svendeprøver. Alle har de kæmpet sig vej igennem den 3,5 årige uddannelse. Dagen blev fejret af alle kollegaerne hjemme på værkstedet i Tjæreborg. 

Fra NemByg ønsker vi dem alle et stort tillykke. 

Det gamle Middelfart statshospital, som senere blev til psykiatrisk hospital, frem til 1999, skal ombygges. Lokalerne skal i fremtiden være arbejdsplads for 100 medarbejdere, fra Gældsstyrelsen, som er en del af SKAT. 

Renoveringen omfatter, fuld ombygning af stueplan og 1. sal. Alt indvendigt fjernes og genopbygges til nye flotte storrums kontorer. I kælderplan foretages en delvis renovering, med bl.a. nye vinduer, der passer ind i det arkitektoniske ydre. Bygningen er bevaringsværdig og der stilles derfor store krav til det udvendige udseende.

Det samlede byggeareal er på 2500 m2. Opgaven udføres i en totalentreprise, i samarbejde med TEKT A/S og Ingeniørgruppen Varde A/S

Fra onsdag til lørdag i sidste uge var et hold fra Nem Byg Cycling, at finde i det nordøstlige Frankrig nærmere bestemt Alsace. 

- Vi har haft nogle fantastiske dage hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet godt 300 km og 6000 højde meter i bjergene, fortæller holdkaptajn Lars Bülow. 

Holdets planlagte ture gik gennem hyggelige byer skønt placeret mellem vinmarker, gamle borge og bjergkæden Vogeserne. 

Torsdag var der indlagt den obligatoriske kongeetape, hvor der blev kørt ruten for det klassiske motionscykelløb “Les 3 ballons” 177 kilometer/3600 højdemeter. 3 ballons hentyder til navnene på bjergene der skal bestiges - Ballon d’Alsace, Grand Ballon og Petit Ballon. 

En tur det tog over 10 timer at gennemføre før de sidste var i mål, men alle havde haft en god men også udfordrende dag på cyklen, tilføjer Lars Bülow, der også fortæller at Alsace har overrasket med et fantastisk godt cykelterræn, som byder på pæne stigninger på helt op til 18-19 procent og opkørslen til Grand Ballon går over 23 kilometer op i 1343 m.o.h. 

Trods de mange timer og lange dage på cyklen, var der også tid til socialt samvær - “after cycling”, hvilket prioriteres højt. Blandt andet var holdet på besøg hos en af områdets mange vin producenter med smagsprøver af vine og rundvisning i produktionen. 

På turen deltog 16 ryttere. Foruden Jesper Holm Nielsen, Anders Nielsen, Mogens Espensen og Søren Frank fra Nem Byg deltog Jørgen Weide, Weide Diamantværktøj, Michael Jensen, Ingeniør’ne, Kim Schousboe, Det Faglige Hus, Claus Pedersen, Sønderjysk Forsikring, Michael Øland Mikkelsen, Share IT, Brian Deichgræber, Bygma, Claus Johannessen, Bravida, Palle H. Jensen, PwC, Ivan Trier Lilleøre-Nielsen, Jobcenter Esbjerg, Jesper Nørby, Sydbank Vejle, Jørn Jalk, Børkop. 

Det var første gang, at Nem Byg Cycling var i Alsace, men vi skal helt sikkert tilbage på et tidspunkt. Området byder på meget mere end det vi på denne tur har kunnet nå at udforske, siger Lars Bülow. 

Det bliver dog ikke i 2019, da teamturen atter går til et nyt sted. Der er flere bolde i luften bl.a. en tur til Østrig og køre VM ruten, som køres her i slutningen af september i området omkring Innsbruck. 

 

NemByg A/S er blevet prækvalificerede til at afgive tilbud på opførelse af 50 almene familieboliger på den gamle rådhus grund i Bramming. Boligerne opføres for Bramming Boligforening. I forbindelse med ansøgningen har vi dannet hold med KANT arkitekter og INGENIØR'NE. VI ser frem til en spænende tilbuds fase. 

Den 16. august blev en af mærkedagene for Esbjergs nye biografcenter. Mere end 100 mennesker var mødt op for at fejre det der om få måneder er Esbjergs nye biografcenter. Der blev holdt taler, råbt hurra og spillet musik, det er ikke så mærkeligt for det er et imponerede byggeri der er under opførelse i hjertet af Esbjerg. 

Vi fik i løbet af dagen også besøg af den lokale presse som har foreviget dagen med en række billeder. 

læs artiklen om dagen her

NemByg A/S deltog i går til Energiens Folkemøde i Esbjerg. I samarbejde med EASV Esbjerg, var vi på messen for at fortælle om vores deltagelse i projekt "Fremtidens Arbejdskraft", der et tværfagligt samarbejde som har til formål at efteruddanne vores dygtige projektledere. 

Så kom kontrakten i hus. NemByg A/S udføre til- og ombygningen på Sct. Michael Skole i Kolding. Skolen er en katolsk privatskole som rummer 543 elever. På den eksisterende bygning etableres der ny 1. sal, med nyt elevartortårn og ny administartions afdeling. Herudover udføres der renovering af eksistrende klasselokaler, og skolens nuværende legeområde renoveres. Det samlede byggeareal er ca. 2000 m2 hvoraf de 1300 m2 er renovering og 700 m2 nybygning. 

Byggeperioden er fra juli 2018 frem til juni 2019. 

 

Ny administrerende direktør skal føre NemByg A/S op i en højere liga

En af Esbjerg-områdets største byggevirksomheder, NemByg A/S, har ansat en ny administrerende direktør til at videreføre de senere års betydelige vækst. Valget af faldet på Karsten Larsen, der har mange års erfaring som leverandør til byggebranchen, senest i fem år som trælastdirektør for Stark Ribe.

De to ejere, Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen, bliver dermed frigjort til andre vigtige opgaver i NemByg A/S. 

 

Se vedhæftede pressemeddelelse. 

 

NemByg A/s er blevet udnævnt som eliteleverandør til det offentlige. NemByg A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017.

Med en samlet fakturasum på 52.278.418 kr. Har vi placeret os i den absolutte elite af leverandører, en præstation som vi er yderst stolte af.  

Tak til alle vores leverandører og samarbejdspartnere for det gode samarbejde, som har gjort det muligt at vi nu kan certificere os med denne titel.

 

 

 

 

 

 

 

Den 21. juni 2018 afholdte NemByg A/S arbejdsmiljødag for alle ansatte. Arbejdsmiljødagen er en dag med arbejdsmiljø og sikkerhed i fokus, som skal sikre at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at kende de nyeste tekniske hjælpemidler, og være sikre i deres arbejde i dagligdagen på byggepladsen. 

I år havde vi tre oplæg: 

Hilti: Instruktion og gennemgang af laserudstyr og værktøj til byggebranchen

Bam-Bus: Gennemgang af egen sikkerhed ved arbejde på stilladser

3F: Oplæg om ansættelseskontrakter og overenskomster

Dagen bød ligeledes på socialt samvær og en god frokost - En god dag med smil og kollegialt sammenhold.

 

 

Silende regn og grillforbud var ikke nok til at afholde NemByg A/S fra at møde talstærkt op til årets Vestkystløb.

I alt 58 friske løbere, i NemByg løbetrøjer, blev det til. 

Der blev gået den nye "walk" rute, løbet 4,8 km ruten samt løbet den lange 9,2 km rute.

Efter løbet var, traditionen tro, teltet sat op til hygge. Her samledes både ansatte, familie, kunder og venner til hotdogs og kolde drikkevarer.

Selveste Darth Vader var også på pladsen - alt i alt en rigtig god dag. Vi er samme sted og tid næste år, ses vi?

 

NemByg A/S er blevet prækvalificeret til, at afgive tilbud på opførelse af 114 lejligheder i fagentreprise for Arbejdernes Boligforening. Dette skal foregå på den gamle Falck grund i Østerbyen i Esbjerg.

Projektet omhandler tre forskellige bygninger; Integrationsboliger, Tårn A og Tårn B-C.

  • Integrationsboliger i 5 etager, med dagligvarebutik i stueetagen.
  • Tårn A i 8 etager.
  • Tårn B-C fritliggende sammenbyggede boligblokke i 6 og 12 etager.

Vi ser frem til en spændende tilbudsproces.

 

 

Det nye bydelshus på Stengårdsvej i Esbjerg, også kaldet Krydset, vil med bedre arkitektur bidrage til løft af udsat boligområde i Esbjerg.

Krydset rækker sine arkitektonisk favnende arme ud midt i et socialt belastet kvarter i udkanten af Esbjerg. Stengårdsvej, der er landet på statens ghettoliste med alt, hvad det indebærer af sociale og politiske udfordringer, har således fået et nyt centralt samlingspunkt med faciliteter, der skal samle beboerne og skabe en ny fællesskabsfølelse.

Huset byder på en stribe praktiske funktioner så som børnehave, vuggestue, ungdomsklub, nærpoliti, storkøkken og træningslokaler. Samtidig er der blevet plads til medarbejdere fra Esbjerg Kommunes Bydelsprojekt 3i1, udlejning af et kontor til Realdania, en base til Ungdomsbo med bl.a. viceværtsfunktion, samt et stort konference-multirum, som har flere funktionsmuligheder.

Læs mere HER