Engang lå her en brandstation.

Nu har vi i totalentreprise bygget en ejendom med 23 lejligheder og parkeringskælder for E. Bank Lauridsen Holding og Styrup Holding.

Vi har i dag afhold afleveringsforretning med en meget tilfreds bygherre.

Vi takker bygherre for et rigtig godt samarbejde og vil samtidig takke alle håndværkere og vores samarbejdspartenere der har deltaget i byggeriet.

Vi er blevet klimapartner i Esbjerg kommune, og har i den forbindelse haft besøg af borgmester Jesper Frost Rasmussen 

Idag har vi afholdt rejsegilde på vores Hovedentreprise sag med beliggenhed på Tivoli-grunden i Esbjerg centrum. 

Tak til KD Selskaberne og alle vores samarbejdspartnere for et godt samarbejde. 

Vi ser frem til et godt resultat for Esbjergs nye padelcenter som åbner til sommer. 

FLUGT – Refugee Museum of Denmark i Oksbøl er kåret som Årets Byggeri 2022 i kategorien Åben

 

Vi er meget stolte af at have være med på denne utrolig spændende opgave og præmieringen, hvor vi netop har fået overrakt det flotte diplom ved kåringen, der foregik på museet.

Der skal lyde et stort tillykke og en stor tak fra NemByg til Vardemuseerne og alle de rådgivere, entreprenører og leverandører, der har deltaget ved byggeriet.

Det må være beviset for at juletiden er en gavmild tid. I samme uge som vi modtager Årets Byggeri prisen for FLUGT Flygtningemuseet i Oksbøl præmieres vores byggeri af nyt domicil til Polytech i Bramming af Esbjerg Byfond.

Tillykke til bygherren, Polytech, GKV Arkitekter, INGENIØR’NE og alle der deltog i byggeriet.

Så blev det tid til juleafslutning med vores lærlingeteam. Det gik ikke stille for sig og alle mand gav sig fuldt ud til en god gang Paint Ball 💪 Herefter var vi en tur på Street Food. Det er en sand fornøjelse at bruge tid med vores pt. 21 lærlinge, som har god energi og masser af engagement 🥳
#viuddannermedstolthed #flerefaglærte

Så blev det endelig tid til Arbejdsmiljødag i NemByg igen. Det var skønt at have alle kollegaer samlet til en dag med fokus på arbejdsmiljøet 🙂

 I NemByg vil vi gerne være med til at sætte baren højt for arbejdsmiljøet og derfor har vi også stor fokus på netop det.

På dagen fik vi lavet virksomheds-APV, talt om risikovurderinger og så introducerede vi en ny måde at tænke risikovurderinger – NEM Snak - lavet i samarbejde med BFA. Det vil vi gerne uddybe på et senere opslag.

I løbet af dagen var der desuden indslag fra BamBus og der skal lyde en stor tak til @Mathias Lindholm Bertelsen, Peter Orby og Cathrin Wehner Rasmussen for at dele jeres store viden og ekspertise med os💪👌

Esbjerg-områdets førende entreprenørvirksomhed, NemByg A/S, skifter ejer. Den 1. juli overtager entreprenørvirksomheden, Enemærke & Petersen a/s, 60 procent af aktierne, og ved udgangen af 2024 vil selskabet være eneejer af NemByg.

De hidtidige ejere af NemByg, Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen, samt Brygge Partners I A/S reducerer deres ejerandele ligeligt for at give plads til den nye hovedaktionær. Jørgen Mathiasen er anden generation i det oprindelige håndværkerfirma, og Jesper Holm Nielsen kom til som medejer 1. januar 2013. Virksomheden har siden da været kendetegnet ved kraftig vækst. 

NemByg fortsætter som en selvstændig forretningsenhed under samme navn og ledelse. 

I fremtiden bliver Jesper Holm Nielsen administrerende direktør i NemByg, Jørgen Mathiasen fortsætter som projektchef, og Karsten Larsen overgår til en nyoprettet stilling som kunde- og markedschef.

- Enemærke & Petersen er den helt rigtige, langsigtede ejer af NemByg. Vi deler værdier og måden at drive forretning på, og jeg er overbevist om, at vi kan inspirere hinanden og sammen bringe NemByg til næste niveau i vores vækst og udvikling. Det har ligget os meget på sinde, at salget skulle efterlade os med den rigtige følelse, og at vi fortsat kan være en god arbejdsplads for vores dygtige medarbejderstab, siger Jesper Holm Nielsen.

 

Det oplagte køb for ny ejer

Administrerende direktør i Enemærke & Petersen Henrik Mielke lægger vægt på, at bygherrer, samarbejdspartnere og medarbejdere ikke vil opleve ændringer ved ejerskiftet. De to virksomheder deler den åbne og integrerede samarbejdsform med kunder. 

- Derudover bygger NemByg på en håndværkerkultur ligesom Enemærke & Petersen, de har også en stor egenproduktion og et stærkt fokus på tilrettelæggelse og planlægning, som spiller godt ind i vores Lean-tankegang. Vi oplever, at NemByg er en oplagt tilføjelse til E&P-familien, siger Henrik Mielke.

Han forventer, at Enemærke & Petersen især kan understøtte NemBygs udvikling inden for renovering af almene boliger, hvor der er et uudnyttet vækstpotentiale. 

Den kraftige ekspension

NemByg har siden 2012 udviklet sig fra en omsætning på ca. 20 mio. kr. og 12 medarbejdere til i dette regnskabsår at passere en omsætning på 200 mio. kr. Foruden den faste stab på 90 medarbejdere beskæftiger virksomheden et stort antal medarbejdere hos faste underleverandører. 

I de senere år har NemByg påtaget sig stadig større hoved- og totalentrepriser. Af igangværende projekter kan nævnes det nye, internationale flygtningemuseum, FLUGT, i Oksbøl, byggeriet af vækstvirksomheden PolyTechs nye domicil i Bramming, Det Maritime Center på Esbjerg Havneø, Børne- og Ungehusene Udby på Fyn samt projekter for Bygningsstyrelsen i flere byer.  

NemByg har med effektiv byggestyring og fokus på omkostninger været i stand til at skabe gode økonomiske resultater. Overskuddet før skat nåede i 2020 21,4 mio. kr., hvilket er virksomhedens hidtil bedste. 

Ringen sluttet i Esbjerg

Enemærke & Petersen er et datterselskab i MT Højgaard Holding – og er ejet 100% af koncernen. MT Højgaard A/S havde indtil 1. januar 2013 en Esbjerg-afdeling på Øresundsvej. NemByg forventer i løbet af første kvartal 2022 at rykke ind i den samme bygning, og dermed er ringen sluttet i Esbjerg. En række af medarbejderne, blandt andre de to medejere, har en fortid i MT Højgaard.   

Købet af NemByg er alene betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Yderligere informationer:

Administrerende direktør i NemByg A/S Jesper Holm Nielsen, mobil 22 49 60 35

Administrerendde direktør i Enemærke & Petersen a/s Henrik Mielke, mobil 40 14 72 72

 

Fakta om den nye ejer

Enemærke & Petersen har ca. 700 medarbejdere, afdelinger i Ringsted, Glostrup, Odense, Aalborg og Aarhus - og en omsætning på ca. 2,2 mia. kr. Størstedelen af omsætningen ligger indenfor almene boligrenoveringer, og entreprenørvirksomheden udfører endvidere skolerenoveringer og -byggeri og nybyggeri af boliger.