Jobbet:

Vi søger en udadvendt, samarbejdsvillig og ansvarsbevidst medarbejder til at stå i spidsen for vores arbejdsmiljø, og indgå i HR arbejdet, samt varetage systematikken bag kvalitetssikring på vores byggeprojekter.
Du kommer i dit arbejde i tæt kontakt med vores byggepladser, hvor du i samarbejde med vores projektledere skal være med til at sikre et godt og sundt arbejdsmiljø på vores projekter.

Ud over at sikre et godt arbejdsmiljø på vores byggepladser, så bliver du også ansvarlig for det interne arbejdsmiljø i NemByg og vores arbejdsmiljøorganisation. Samtidig skal du indgå som en vigtig del af vores HR arbejde i organisationen. Kvalitet er et af vores vigtigste fokuspunkter i vores byggeprojekter og du kommer derfor til at have en central rolle i forholdt il oprettelse og systematisering af kvalitetssikringen på vores projekter i Ajour.

Du får mulighed for at bidrage med din egen erfaring samt at kunne bygge videre på det fundament der allerede er i virksomheden, i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed.

Dine kvalifikationer:

Vi ser gerne at du har erfaring fra en lignende stilling, og at du kan nikke godkendende til flere af nedenstående punkter:

·         Du har erfaring med arbejdsmiljø fra bygge- og anlægsbranchen

·         Du har et stort servicegen

·         Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, og kan møde folk der hvor de er.

·         Du har kendskab til brugen af forskellige digitale systemer

·         Du kan arbejde selvstændigt og have mange bolde i luften

·         Du er løsningsorienteret og ser muligheder fremfor begrænsninger

Du kommer i dit arbejde til at være sparringspartner på arbejdsmiljøområdet, for dine kollegaer. Du kommer til at vejlede og videreformidle god arbejdsmiljøpraksis til organisationen. I din dagligdag skal du foretage runderinger på vores byggepladser med fokus på forbedringsmuligheder i forhold til arbejdsmiljø og sikkerhed. Når der er et behov for det skal du være behjælpelig med at udarbejde APV, samt PSS for de enkelte projekter. Du kommer ligeledes til at bidrage med din arbejdsmiljøfaglig viden når der skal afgives tilbud og laves ansøgninger om prækvalifikationer.

I forbindelse med besøg fra AT eller arbejdsulykker vil du være ansvarlig for at anmelde ulykker og besvare besøgsrapporter.

Vi tilbyder:

·         Et spændende og udfordrende job, hvor du har stor indflydelse på din arbejdsdag

·         Faglige dygtige og motiverede kolleger

·         En uformel omgangstone

·         En løn der modsvarer dine kvalifikationer

·         Mulighed for personlig og faglig udvikling

·         Tiltrædelse hurtigst muligt

For supplerende oplysninger, kontakt Adm. direktør Jesper Holm Nielsen på 2249 6035

Ansøgninger behandles løbende så send din motiverede ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
– skriv ”Ansøgning Arbejdsmiljøkoordinator” i emnefeltet. Ansøgningsfrist den 15. november 2021

Vi er glade for at kunne byde Torben Jones Jensen velkommen på holdet i NemByg. Torben har en fortid som selvstændig og har derfor en god erfaring med i bagagen. 

- Velkommen til NemByg

I sidste uge var et hold på sytten ryttere fra NemByg Cycling, at finde i de Østrigske Alper.

"Vi har haft nogle helt fantastiske dage hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet 350 km og 5000 højdemeter i alperne" fortæller holdkaptajn Lars Bülow. 

Holdets ture havde alle udspring i den hyggelige by Zell am See, som ligger i 760 meters højde. 

Torsdag begav vi os ud på den såkaldte Kongeetape. 

Holdet skulle bestige intet mindre end Østrigs højeste bjerg Grossglockner, som er 3798 m.o.h. En dag der bød på knap 100 km bjergkørsel og 2000 hm og knap 7 timer på cyklen.

De øvrige dage bød ligeledes på nogle udfordrende etaper i den storslåede natur. Blandt andet gennem de populære skisports byer Kitzbühel og St. Johann in Tirol.

 

Det var tre udfordrende bjergetaper, men alle klarede sig fint igennem og kom med op over alle bjergtoppe og vi var samtidig forskånet for uheld, tilføjer Lars Bülow.

Selv i august kan vejret i alperne være mere til skisport end cykelsport. Dagen efter vi var på Grossglockner faldt der en halv meter sne og vejene var lukkede for cyklister.

 

Trods de mange timer og lange dage på cyklen, var der også tid til aftercycling - hvilket prioriteres højt. 

Her bliver der hygget og fortalt cykelanekdoter fra de efterhånden mange cykelture og oplevelser holdet har haft sammen gennem de sidste 7 år, som holdet har eksisteret.

 

På turen deltog:

Fra venstre bagerst. Claus Pedersen, Sønderjysk Forsikring, Lars Bülow (holdkaptajn), Mogens Espensen, NemByg, Søren Frank, NemByg, Jørgen Weide, Weide Diamantværktøj, Michael Jensen, Ingeniør’ne, Jesper Holm Nielsen, NemByg, Mike Skov, Tekt, Jesper Nørby, Sydbank.

Fra venstre forrest: Morten Stokkebæk, NemByg, Lars Nielsen, Nykredit, Kim Schousboe, Det Faglige Hus, Claus Johannessen, Bikein, Anders Nielsen, NemByg, René Sørensen, Energi Isolering, Michael Josefsen, John Josefsen VVS og Ventilation, Ivan Trier Lilleøre-Nielsen, Jobcenter Esbjerg.

NemByg Cycling er et lokalt firma netværkshold, stiftet i 2015 omkring entreprenørselskabet NemByg A/S. Holdet har cirka 30 aktive ryttere og træner fast to gange om ugen. Holdet består af medarbejdere, kunder, leverandører og venner. 

 

 

Et lille tilbageblik til før sommerferien, hvor vi afholdte Instruktionskaravanen i NemByg. I den forbindelse har Peter Orby sammen med Byggeriets Arbejdsmiljøbus (Bam-bus) lavede en fin lille film hvor vores arbejdsmiljørepræsentant Mads, har fået lov til at sætte nogle ord på dagen og hvad han syntes vi fik ud af det.

 

Se filmen her

 

Esbjerg-områdets førende entreprenørvirksomhed, NemByg A/S, skifter ejer. Den 1. juli overtager entreprenørvirksomheden, Enemærke & Petersen a/s, 60 procent af aktierne, og ved udgangen af 2024 vil selskabet være eneejer af NemByg.

De hidtidige ejere af NemByg, Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen, samt Brygge Partners I A/S reducerer deres ejerandele ligeligt for at give plads til den nye hovedaktionær. Jørgen Mathiasen er anden generation i det oprindelige håndværkerfirma, og Jesper Holm Nielsen kom til som medejer 1. januar 2013. Virksomheden har siden da været kendetegnet ved kraftig vækst. 

NemByg fortsætter som en selvstændig forretningsenhed under samme navn og ledelse. 

I fremtiden bliver Jesper Holm Nielsen administrerende direktør i NemByg, Jørgen Mathiasen fortsætter som projektchef, og Karsten Larsen overgår til en nyoprettet stilling som kunde- og markedschef.

- Enemærke & Petersen er den helt rigtige, langsigtede ejer af NemByg. Vi deler værdier og måden at drive forretning på, og jeg er overbevist om, at vi kan inspirere hinanden og sammen bringe NemByg til næste niveau i vores vækst og udvikling. Det har ligget os meget på sinde, at salget skulle efterlade os med den rigtige følelse, og at vi fortsat kan være en god arbejdsplads for vores dygtige medarbejderstab, siger Jesper Holm Nielsen.

 

Det oplagte køb for ny ejer

Administrerende direktør i Enemærke & Petersen Henrik Mielke lægger vægt på, at bygherrer, samarbejdspartnere og medarbejdere ikke vil opleve ændringer ved ejerskiftet. De to virksomheder deler den åbne og integrerede samarbejdsform med kunder. 

- Derudover bygger NemByg på en håndværkerkultur ligesom Enemærke & Petersen, de har også en stor egenproduktion og et stærkt fokus på tilrettelæggelse og planlægning, som spiller godt ind i vores Lean-tankegang. Vi oplever, at NemByg er en oplagt tilføjelse til E&P-familien, siger Henrik Mielke.

Han forventer, at Enemærke & Petersen især kan understøtte NemBygs udvikling inden for renovering af almene boliger, hvor der er et uudnyttet vækstpotentiale. 

Den kraftige ekspension

NemByg har siden 2012 udviklet sig fra en omsætning på ca. 20 mio. kr. og 12 medarbejdere til i dette regnskabsår at passere en omsætning på 200 mio. kr. Foruden den faste stab på 90 medarbejdere beskæftiger virksomheden et stort antal medarbejdere hos faste underleverandører. 

I de senere år har NemByg påtaget sig stadig større hoved- og totalentrepriser. Af igangværende projekter kan nævnes det nye, internationale flygtningemuseum, FLUGT, i Oksbøl, byggeriet af vækstvirksomheden PolyTechs nye domicil i Bramming, Det Maritime Center på Esbjerg Havneø, Børne- og Ungehusene Udby på Fyn samt projekter for Bygningsstyrelsen i flere byer.  

NemByg har med effektiv byggestyring og fokus på omkostninger været i stand til at skabe gode økonomiske resultater. Overskuddet før skat nåede i 2020 21,4 mio. kr., hvilket er virksomhedens hidtil bedste. 

Ringen sluttet i Esbjerg

Enemærke & Petersen er et datterselskab i MT Højgaard Holding – og er ejet 100% af koncernen. MT Højgaard A/S havde indtil 1. januar 2013 en Esbjerg-afdeling på Øresundsvej. NemByg forventer i løbet af første kvartal 2022 at rykke ind i den samme bygning, og dermed er ringen sluttet i Esbjerg. En række af medarbejderne, blandt andre de to medejere, har en fortid i MT Højgaard.   

Købet af NemByg er alene betinget af konkurrencemyndighedernes godkendelse.

Yderligere informationer:

Administrerende direktør i NemByg A/S Jesper Holm Nielsen, mobil 22 49 60 35

Administrerendde direktør i Enemærke & Petersen a/s Henrik Mielke, mobil 40 14 72 72

 

Fakta om den nye ejer

Enemærke & Petersen har ca. 700 medarbejdere, afdelinger i Ringsted, Glostrup, Odense, Aalborg og Aarhus - og en omsætning på ca. 2,2 mia. kr. Størstedelen af omsætningen ligger indenfor almene boligrenoveringer, og entreprenørvirksomheden udfører endvidere skolerenoveringer og -byggeri og nybyggeri af boliger. 

 

At mærke efter i sin mave når man skal tage en stor beslutning er lidt en kliché, ikke desto mindre er det netop det, der har ført til, at vi ændret vores beslutninger om placering af det nye domicil, som skal huse NemByg i fremtiden. 

- Planerne om et domicil byggeri på det nye Esbjerg Strand har været i gang i et stykke tid. Når vi så har ændret vores beslutning, så er det fordi vi har måtte sande, at vi ikke ville få den mængde af plads som vi har brug for, for at kunne have alt vores materiel samlet et sted. Samtidig har bygningen på Øresundvej 11, de optimale rammer i forhold til værksted og administrationen, som er placeret i tæt forbindelse med hinanden. Placeringen i forhold til motorvejen er god, og vi får med de nye rammer den optimale placering for NemByg, siger Jesper Holm Nielsen, bestyrelsesformand i NemByg A/S

I Jyske Vestkysten er der skrevet en artikel som kan læses her

 

 

Aura Skolen - afdeling Hjerting, har igennem det sidste 1,5 år været fast base for 10 - 15 svende og lærlinge fra NemByg. Sammen med en række andre virksomheder har vi færdiggjort renovering af facaderne på en stor del af skolen. 

Demontering af de gamle facader og vinduespartier, samt opbygning af nye indervægge, nye facader og nye vinduespartier er blevet udført. 

Facaderne fremstår med et moderne udtryk, som tager hensyn til det læringsmiljø, som er rammerne for skolen. De flotte farver får facaden til at fremstå lys og venlig. 

pga. Corona har vi fået fremskyndet projektet, som betyder at afleveringsdatoen er rykket intet mindre end 1,5 år frem i tiden, derfor har afleveringen også fundet sted i ualmindelig god tid. 

Grundet stor travlhed søger vi lige nu 4-6 tømrersvende. 

Der er tale om alsidig tømrerarbejde med alt fra tagarbejde til indvendigt snedkerarbejde. 

læs hele jobopslaget her:

https://www.dropbox.com/s/d351xzrwcvw9gxp/T%C3%B8mrersvende%20s%C3%B8ges.pdf?dl=0

 

 

Den 6. maj var en god torsdag for EMSA (Esbjerg Motorsport Auto), de fik nemlig overrakt nøglerne til deres nye klubhus som har været et stort ønske for klubben i længe. 

Klubhuset er opført i en totalentreprise og fremstår i et rent udtryk med respekt få det ”rå” miljø, som danner rammerne om motorsporten. 

Med det nye klubhus får EMSA muligheden for at byde både publikum, kørere og andre motorsportsinteresserede indenfor i det præsentable klubhus, som skal danne rammerne for fællesskab, hygge og ikke mindst masser af godt motorløb. 

NemByg afleverer det nye klubhus til en tilfreds bygherre hvor der hele vejen igennem byggeprocessen har været en god og åben dialog mellem alle interessenterne i projektet. 

 

Vores entrepriseleder Magnus Walsøe afleverer dermed sit første selvstændige projekt i NemByg regi. 

Magnus fortæller at det har været en spændene og lærerig proces som har givet ham stor indsigt i hvad det vil sige at styre byggeprojekter. "Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med vores underentreprenører som alle har gjort et godt stykke arbejde, og leveret et godt produkt som jeg nu kan afleverer til en tilfreds bygherre - det giver en god fornemmelse i maven" siger Magnus. 

 

Esbjerg-områdets førende entreprenørvirksomhed, NemByg A/S, bygger videre på de senere års solide økonomiske resultater og leverede i 2019 et overskud før skat på 13,4 millioner kroner mod 11,6 millioner kroner året før. Selskabets egenkapital er ved regnskabsårets slutning 31,2 millioner kroner, og soliditetsgraden er på 61 procent i forhold til 37 procent i 2018.

 

Entreprenørvirksomheden, der på mange måder bygger videre på de kompetencer MT Højgaard efterlod, da man forlod det sydvestjyske område, fik for et par år siden styrket sit finansielle fundament, da Esbjerg Brygge Invest A/S overtog 49 procent af aktierne i selskabet.

 

Esbjerg Brygge Invest ejes af en kreds af jyske erhvervsfolk, herunder lokale erhvervsfolk som Henning G. Kruse, kendt fra Esbjerg Oilfield Services og Esvagt A/S, fiskeskipper Arne Hounisen og Peter Kirk Larsen, Esbjerg, direktør og partner i advokatfirmaet Kirk Larsen & Ascanius.

 

 

Vil skærpe profilen

Foruden biografprojektet har de store sager i 2019 været byggerier for Skattestyrelsen i Middelfart, Sct. Michaels Skole i Kolding og Energien i Skads-Andrup. Derudover udføres i stigende omfang service med ansvar for at holde virksomheders bygningsmasse i form. NemByg beskæftiger cirka 80 egne medarbejdere og et stort antal hos underleverandører.

 

- Vi ser ind i et 2020, hvor hovedparten af vores omsætning er dækket ind af igangværende og nye projekter. I de kommende år ønsker vi at skærpe profilen, så vi efter et par år præget af konsolidering atter kan præstere vækst, siger Karsten Larsen.

 

NemByg A/S med hovedkontor i Tjæreborg ejes foruden Esbjerg Brygge Invest af Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen.

 

læs hele artiklen her

NemByg A/S har i de seneste fem år befundet sig i kraftig vækst og styrker nu fundamentet ved at invitere Esbjerg Brygge Invest A/S inden for som medejer med 49 procent af aktierne i virksomheden. De to hidtidige ejere, Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen, vil ligeligt eje de øvrige aktier og fortsætter begge i deres nuværende stillinger i virksomheden.

Jørgen Mathiasen overtog i 2006 sin fars tømrerfirma ved et generationsskifte, og Jesper Holm Nielsen kom til som projektchef og medejer 1. januar 2013 efter mange års ansættelse  i MT Højgaard. Siden er byggevirksomheden vokset fra 12 til nu 90 medarbejdere. 

- Vi har trods udsving i konjunkturerne og betydelig vækst formået at have en god indtjening. Nu styrker vi grundlaget for fortsat vækst og står bedre rustet, hvis vi løber ind i mere ustabile perioder, ved at tage en ekstern investor ind i virksomheden. I Esbjerg Brygge Invest har vi fundet en partner, der både økonomisk og værdimæssigt er solidt funderet, og som med sin bredt sammensatte ejerkreds af erfarne jyske erhvervsfolk vil øge vores kontaktflade yderligere, siger Jesper Holm Nielsen.

Veldrevet og dygtigt ledet

NemByg A/S er den sjette investering for Esbjerg Brygge Invest A/S siden etableringen for godt et år siden. Investeringsstrategien er ikke målrettet enkelte brancher, men baserer sig på, at der er god kemi med ledelsen, og at der et klart forretningsgrundlag med fortsatte udviklingsmuligheder.

- Vi investerer i veldrevne virksomheder og dygtige mennesker, og NemByg opfylder begge kriterier. Ledelsen har meget fokus på at holde de faste omkostninger nede, hvilket gør det nemmere at skalere virksomheden i gode tider og modsat gribe ind, hvis konjunkturerne vender. Vi ønsker at være med til at videreudvikle virksomheden, så det bliver muligt at påtage sig endnu større projekter og bane vejen for vedvarende lønsom vækst, siger direktør Kent Ernst Hansen, Esbjerg Brygge Invest A/S.

Styring i vanskelig branche

Kent Ernst Hansen fremhæver NemBygs ledelse for evnen til at styre projekter med sikker hånd og hele tiden være i kontrol i en vanskelig branche. De to hidtidige ejere styrkede 1. august ledelsen ved at hente en erfaren mand fra byggebranchen, Karsten Larsen, ind som administrerende direktør.       

Medejerskabet af NemByg A/S er den hidtil største enkeltinvestering i Esbjerg Brygge Invest A/S, og investeringsselskabet kommer til at beklæde to pladser i den nye, professionelle bestyrelse. Kent Ernst Hansen indtræder straks, og endnu et medlem udpeges snarest.

NemByg A/S udfører frem til april 2019 Biografcenter Esbjerg ved BROEN Shopping, en totalentreprise til ca. 100 mio. kr. Målet er at indgå i lignende og endnu større projekter i fremtiden.

Ordrebeholdningen rækker langt ind i 2019 og er på et tilfredsstillende højt niveau.

 

Yderligere informationer:

Projektchef og medejer af NemByg A/S Jesper Holm Nielsen, mobil 22 49 60 35

Projektchef og medejer af NemByg A/S Jørgen Mathiasen, mobil 22 49 60 30

Direktør i Esbjerg Brygge Invest A/S Kent Ernst Hansen, mobil 27 10 34 39

 

Fakta om Esbjerg Brygge Invest A/S

Stiftet i efteråret 2017 af en kreds af jyske erhvervsfolk, der bl.a. omfatter : Henning G. Kruse (Esbjerg Oilfield Services A/S og Esvagt A/S), Claus Tygesen, Tønder (Tygesen Company, Tønder), Poul Sand, Herning (Poul Sand A/S), Lars G. Pedersen, Ikast (Danspin A/S og Kvist Møbler A/S), Niels Arne Hounisen, Esbjerg (fiskeskipper) og Peter Kirk Larsen, Esbjerg (direktør og partner i Kirk Larsen & Ascanius). Ejerandelene i virksomheder kan variere, og investeringerne er som udgangspunkt langsigtede, for eksempel ved salg, generationsskifte eller turnaround. 

 

Så kom kontrakten i hus. NemByg A/S udføre til- og ombygningen på Sct. Michael Skole i Kolding. Skolen er en katolsk privatskole som rummer 543 elever. På den eksisterende bygning etableres der ny 1. sal, med nyt elevartortårn og ny administartions afdeling. Herudover udføres der renovering af eksistrende klasselokaler, og skolens nuværende legeområde renoveres. Det samlede byggeareal er ca. 2000 m2 hvoraf de 1300 m2 er renovering og 700 m2 nybygning. 

Byggeperioden er fra juli 2018 frem til juni 2019.