NemByg modtager den store pris ved Esbjergs nytårskur

NemByg har på lidt over 10 år udviklet sig fra et mindre tømrerfirma til en entreprenørvirksomhed, der med egne, dygtige medarbejdere og kvalitetsbevidste underentreprenører er i stand til at påtage sig stadig større anlægsopgaver i og uden for lokalområder.

Den væksthistorie er blevet bemærket også uden for byggebranchen, og torsdag den 18. januar modtog NemByg Business Esbjergs Erhvervspris, der uddeles til en virksomhed eller institution, ”som gennem sit virke har ydet en særlig indsats for at fremme vækst og udvikling i Esbjerg kommune.” Prisuddelingen fandt sted ved den traditionelle nytårskur i Musikhuset Esbjerg.

– Det fylder os med stolthed at modtage erhvervsprisen, der er få byggevirksomheder forundt. Vi er i en branche, hvor prisen på byggerier fortsat er et afgørende parameter, og vi skal til enhver tid være konkurrencedygtige. Men vi har i vores efterhånden lange vækstperiode insisteret på, at kompetent byggestyring og kvalitet er lige så uomgængelige kriterier for at levere et resultat, bygherrer kan være tilfredse med, siger administrerende direktør i NemByg Jesper Holm Nielsen.

Han tøver ikke med at dele æren med de omkring 100 medarbejdere, der hver dag bidrager til at skabe, hvad NemByg er sat i verden for: GODE OPLEVELSER for alle involverede i et byggeprojekt. Omkring 20 af medarbejderne er tømrerlærlinge, og indsatsen for at uddanne fremtidens håndværkere blev i 2023 belønnet med titlen Årets Læreplads af DI Sydvestjylland.

To år i træk har NemByg deltaget i byggerier, der har opnået en af Danmarks fineste arkitekturpriser, Årets Byggeri. Det er det internationale flygtningemuseum, FLUGT, i Oksbøl og Maritimt Center på Esbjerg Strand.

Business Esbjergs Erhvervspris er den nye juvel i samlingen.

 

Herunder finder du links til filmen, som blev vist ved nytårskuren, og direktør Karsten Rieders motivering for, at Business Esbjerg tildeler erhvervsprisen 2023 til NemByg:

Link til film – Erhvervspris