NBC – NemByg Cycling

NemByg Cycling på klubtur i Holland og Belgien

Vi har haft nogle helt fantastiske dage, hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet på mestrenes asfalt i Holland og Belgien.

På mestrenes asfalt betyder vi har cyklet på de samme veje og ruter, som de professionelle i de store forårsklassiker Amstel Gold Race og Flesche Wallone, fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Vi boede i Valkenburg, som er en kendt cykel by hvor forårsklassikeren Amstel Gold Race har mål på toppen af stigningen Cauberg.

Amstel Gold Race løbet er ca. 260 km, så onsdag kørte vi første del og fredag anden del af ruten. På ruten kørte vi på grænsen til tre lande, nemlig der hvor Holland, Tyskland og Belgien støder op til hinanden, så det var en oplevelse i sig selv.

læs mere

NBC på tur i Yorkshire

I sidste uge var et hold på elleve ryttere fra NemByg Cycling på klubtur til Yorkshire i England.

Vi har haft nogle helt fantastiske dage, hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet 350 km og over 6000 højdemeter i Yorkshire Dales, fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Holdets ture havde alle udspring i den lille landsby Kilnsey i North Yorkshire.

Torsdag begav vi os ud på den såkaldte Kongeetape.

Holdet skulle bestige intet mindre end 5 hårde bakker med en stigningsprocent helt op til 25%. For at sætte det i perspektiv, så betyder det at for hver 100 meter, så stiger det 25 højdemeter.

læs mere

Teamtur til det Østrigske Alper 2021

I sidste uge var et hold på sytten ryttere fra NemByg Cycling, at finde i de Østrigske Alper.

“Vi har haft nogle helt fantastiske dage hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet 350 km og 5000 højdemeter i alperne” fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Holdets ture havde alle udspring i den hyggelige by Zell am See, som ligger i 760 meters højde.

Torsdag begav vi os ud på den såkaldte Kongeetape.

Holdet skulle bestige intet mindre end Østrigs højeste bjerg Grossglockner, som er 3798 m.o.h. En dag der bød på knap 100 km bjergkørsel og 2000 hm og knap 7 timer på cyklen.

De øvrige dage bød ligeledes på nogle udfordrende etaper i den storslåede natur. Blandt andet gennem de populære skisports byer Kitzbühel og St. Johann in Tirol.

læs mere