NBC – NemByg Cycling

En fantastisk dag med netværk og cykling hos NemByg A/S!

Torsdag den 18. april afholdt vi en spændende cykelbegivenhed, hvor vi havde fornøjelsen af at byde forretningspartnere og tidligere topcyklister velkommen.

læs mere

NemByg Cycling på klubtur i Holland og Belgien

Vi har haft nogle helt fantastiske dage, hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet på mestrenes asfalt i Holland og Belgien.

På mestrenes asfalt betyder vi har cyklet på de samme veje og ruter, som de professionelle i de store forårsklassiker Amstel Gold Race og Flesche Wallone, fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Vi boede i Valkenburg, som er en kendt cykel by hvor forårsklassikeren Amstel Gold Race har mål på toppen af stigningen Cauberg.

Amstel Gold Race løbet er ca. 260 km, så onsdag kørte vi første del og fredag anden del af ruten. På ruten kørte vi på grænsen til tre lande, nemlig der hvor Holland, Tyskland og Belgien støder op til hinanden, så det var en oplevelse i sig selv.

læs mere

NBC på tur i Yorkshire

I sidste uge var et hold på elleve ryttere fra NemByg Cycling på klubtur til Yorkshire i England.

Vi har haft nogle helt fantastiske dage, hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet 350 km og over 6000 højdemeter i Yorkshire Dales, fortæller holdkaptajn Lars Bülow.

Holdets ture havde alle udspring i den lille landsby Kilnsey i North Yorkshire.

Torsdag begav vi os ud på den såkaldte Kongeetape.

Holdet skulle bestige intet mindre end 5 hårde bakker med en stigningsprocent helt op til 25%. For at sætte det i perspektiv, så betyder det at for hver 100 meter, så stiger det 25 højdemeter.

læs mere