Cocio Glass Line Phase 1
Tilbygning til eksisterende produktion
Lokalitet:
Øresundsvej 15, 6715 Esbjerg
Bygherre:
Cocio Chokolademælk A/S
Arkitekt:
Norconsult A/S
Ingeniør:
Norconsult A/S
Byggeår:
2025
Anlægssum (inkl. moms):
46.720.000
Bruttoareal:
2600 m2
Entreprise type:
Totalentreprise
Væsentlige projektelementer
-
Sikkerhed- og Arbejdsmiljø
-
Opretholdelse af drift i produktion
-
Høj fokus på hygiejne
Projektet er en strategisk udvidelse af Arla Foods’ produktionsfaciliteter i Esbjerg, med fokus på at styrke kapaciteten og optimere logistikken omkring produktionen af Cocio chokolademælk.
Projektet omfatter opførelsen af en ny tilbygning til den eksisterende produktionsbygning, samt en ny CIP- og procesbygning. Der er samtidig lavet fundamenter til 8 tanke. Derudover etableres et nyt cykelskur ved parkeringsarealet.
Procesudstyr til produktionen har været en bygherreleverance og derfor er arbejdet udført i tæt koordinering med bygherres procesleverandører. Under hele projektet har der været fokus på at reducerer eventuelle produktionstop til det absolut mindste, fordi fabrikken skulle være i fuld produktion under hele byggeriet.
Projektet er gennemført med særligt høje krav til sikkerhed og hygiejne for alle håndværkere på projektet. NemByg har varetaget arbejdsmiljøkoordineringen og sikret at der er opnået fuld tilfredshed i forhold til sikkerhed- og arbejdsmiljøarbejdet.
Under hele projektet har NemByg varetaget IKT-koordinatorrollen og dermed haft den daglige styring af den digitale platform.
Projektet er et eksempel på moderne industriel udvidelse med fokus på driftssikkerhed, bæredygtighed og effektiv projektstyring.