Det er med stor fornøjelse, at vi har ansat Per Kierkegaard i en stilling som projektleder, hos NemByg A/S. Per har med sine godt 30 års erfaring, indgående kendskab til byggeriets mange facetter. 

Vi ønsker Per velkommen på holdet i NemByg A/S

I NemByg har vi løbende en række lærlinge, som gennemfører deres læretid hos os. Vi bestræber os på, at danne de bedste rammer for dem og skabe et godt læringsmiljø. Derfor har et af vores mål for vores arbejdsmiljøarbejde i 2018, været at oprette et LærlingeTeam, som skal være med til at skabe et bedre sammenhold blandt vores lærlinge og styrke læringsmiljøet i deres læretid. 

Vi afholdte opstartsmøde i lærlingeTeamet den 9. november, alle vores lærlinge var engagerede i mødet og deltog aktivt i dialogen omkring lærlingeTeamet og forventningerne til det fremtidige arbejde i Teamet. 

Efter et succesfuldt opstartsmøde, fik vi en rundvisning på biografbyggeriet, hvor NemByg er totalentreprenør. Vores lærlinge Casper Eickhardt og Oliver Kaasing, gennemgik byggeriet nøje, så alle de øvrige lærlinge fik et indblik i den opfattende byggeproces.

SuperBrugsen Tjæreborg, er placeret i Esbjerg Kommunes 4. største by, med et indbyggertal på ca. 3000 beboer. 

”SuperBrugsen danner i dagligdagen rammerne om indkøbene for byens borgere. Tjæreborg er en by i udvikling, hvorfor en til- og ombygning af SuperBrugsen, var en nødvendighed for at kunne imødekomme kundernes behov” - udtaler Brugsuddeler, Susanne Høj. 

Med en til- og ombygning af SuperBrugsen bliver det samlede areal på 1600 m2. Tilbygningen til SuperBrugsen består af nyt lager, med adgang til nyetableret varegård, som skal gøre den daglige transport af de mange dagligvarer, nemmere for personalet og dermed skabe et bedre arbejdsmiljø. Herudover etableres der en ny slagterafdeling, med den nyeste teknologi indenfor maskiner til fremstilling af div. kødtyper, varme retter osv. Den nye slagterafdeling er udført med klinker fra gulv til loft, i produktionsområdet. Herudover er der pålagt et slidstærkt gulv, som både er skridsikkert og nemt at rengøre.

I den eksisterende bygning opsættes nyt inventar, nyt gulv og nye lofter. Alle vægge er spartlet og malet, så de fremstår med en ensartede overflade. Der er etableret nyt kundetoilet, personalerum med tilhørende personaletoilet. Herudover etableret et nyt uddelerkontor, som skaber et godt arbejdsmiljø for det administrative arbejde. Udvendigt fremstår den nye tilbygning med opmuret facade, der matcher den eksisterende bygning, i gule tegl. Taget er udført som liste-tagdækning. 

Brugsuddeler Susanne Høj siger om byggeprocessen: "I løbet af hele byggeprocessen har der fra NemBygs side, været stor vilje til at gennemføre byggeprocessen med respekt for de udfordringer hverdagen i en dagvarebutik byder på. Hver morgen har Rene stået her kl. 07.00, og sammen har han og jeg lavet en plan for dagens forløb og arbejde. Det har givet en gennemsigtighed i hele forløbet, som har sikret tryghed for mit personale og jeg. Vi har haft som mål at vi skulle opretholde vores service, rene butik og kundetilfredshed, trods byggeriet. Det har vi kunne gøre i samarbejde med NemByg, fordi der fra deres side er blevet udvist stor fleksibilitet, vilje og ikke mindst et fantastisk samarbejde"

 

 

 

 

Fredag den 28. september 2018,  afsluttede tre af vores lærlinge deres uddannelser, med tilfredsstillende svendeprøver. Alle har de kæmpet sig vej igennem den 3,5 årige uddannelse. Dagen blev fejret af alle kollegaerne hjemme på værkstedet i Tjæreborg. 

Fra NemByg ønsker vi dem alle et stort tillykke. 

Det gamle Middelfart statshospital, som senere blev til psykiatrisk hospital, frem til 1999, skal ombygges. Lokalerne skal i fremtiden være arbejdsplads for 100 medarbejdere, fra Gældsstyrelsen, som er en del af SKAT. 

Renoveringen omfatter, fuld ombygning af stueplan og 1. sal. Alt indvendigt fjernes og genopbygges til nye flotte storrums kontorer. I kælderplan foretages en delvis renovering, med bl.a. nye vinduer, der passer ind i det arkitektoniske ydre. Bygningen er bevaringsværdig og der stilles derfor store krav til det udvendige udseende.

Det samlede byggeareal er på 2500 m2. Opgaven udføres i en totalentreprise, i samarbejde med TEKT A/S og Ingeniørgruppen Varde A/S

Fra onsdag til lørdag i sidste uge var et hold fra Nem Byg Cycling, at finde i det nordøstlige Frankrig nærmere bestemt Alsace. 

- Vi har haft nogle fantastiske dage hvor vi fra onsdag til fredag har cyklet godt 300 km og 6000 højde meter i bjergene, fortæller holdkaptajn Lars Bülow. 

Holdets planlagte ture gik gennem hyggelige byer skønt placeret mellem vinmarker, gamle borge og bjergkæden Vogeserne. 

Torsdag var der indlagt den obligatoriske kongeetape, hvor der blev kørt ruten for det klassiske motionscykelløb “Les 3 ballons” 177 kilometer/3600 højdemeter. 3 ballons hentyder til navnene på bjergene der skal bestiges - Ballon d’Alsace, Grand Ballon og Petit Ballon. 

En tur det tog over 10 timer at gennemføre før de sidste var i mål, men alle havde haft en god men også udfordrende dag på cyklen, tilføjer Lars Bülow, der også fortæller at Alsace har overrasket med et fantastisk godt cykelterræn, som byder på pæne stigninger på helt op til 18-19 procent og opkørslen til Grand Ballon går over 23 kilometer op i 1343 m.o.h. 

Trods de mange timer og lange dage på cyklen, var der også tid til socialt samvær - “after cycling”, hvilket prioriteres højt. Blandt andet var holdet på besøg hos en af områdets mange vin producenter med smagsprøver af vine og rundvisning i produktionen. 

På turen deltog 16 ryttere. Foruden Jesper Holm Nielsen, Anders Nielsen, Mogens Espensen og Søren Frank fra Nem Byg deltog Jørgen Weide, Weide Diamantværktøj, Michael Jensen, Ingeniør’ne, Kim Schousboe, Det Faglige Hus, Claus Pedersen, Sønderjysk Forsikring, Michael Øland Mikkelsen, Share IT, Brian Deichgræber, Bygma, Claus Johannessen, Bravida, Palle H. Jensen, PwC, Ivan Trier Lilleøre-Nielsen, Jobcenter Esbjerg, Jesper Nørby, Sydbank Vejle, Jørn Jalk, Børkop. 

Det var første gang, at Nem Byg Cycling var i Alsace, men vi skal helt sikkert tilbage på et tidspunkt. Området byder på meget mere end det vi på denne tur har kunnet nå at udforske, siger Lars Bülow. 

Det bliver dog ikke i 2019, da teamturen atter går til et nyt sted. Der er flere bolde i luften bl.a. en tur til Østrig og køre VM ruten, som køres her i slutningen af september i området omkring Innsbruck. 

 

NemByg A/S er blevet prækvalificerede til at afgive tilbud på opførelse af 50 almene familieboliger på den gamle rådhus grund i Bramming. Boligerne opføres for Bramming Boligforening. I forbindelse med ansøgningen har vi dannet hold med KANT arkitekter og INGENIØR'NE. VI ser frem til en spænende tilbuds fase. 

Den 16. august blev en af mærkedagene for Esbjergs nye biografcenter. Mere end 100 mennesker var mødt op for at fejre det der om få måneder er Esbjergs nye biografcenter. Der blev holdt taler, råbt hurra og spillet musik, det er ikke så mærkeligt for det er et imponerede byggeri der er under opførelse i hjertet af Esbjerg. 

Vi fik i løbet af dagen også besøg af den lokale presse som har foreviget dagen med en række billeder. 

læs artiklen om dagen her

NemByg A/S deltog i går til Energiens Folkemøde i Esbjerg. I samarbejde med EASV Esbjerg, var vi på messen for at fortælle om vores deltagelse i projekt "Fremtidens Arbejdskraft", der et tværfagligt samarbejde som har til formål at efteruddanne vores dygtige projektledere. 

Så kom kontrakten i hus. NemByg A/S udføre til- og ombygningen på Sct. Michael Skole i Kolding. Skolen er en katolsk privatskole som rummer 543 elever. På den eksisterende bygning etableres der ny 1. sal, med nyt elevartortårn og ny administartions afdeling. Herudover udføres der renovering af eksistrende klasselokaler, og skolens nuværende legeområde renoveres. Det samlede byggeareal er ca. 2000 m2 hvoraf de 1300 m2 er renovering og 700 m2 nybygning. 

Byggeperioden er fra juli 2018 frem til juni 2019. 

 

Ny administrerende direktør skal føre NemByg A/S op i en højere liga

En af Esbjerg-områdets største byggevirksomheder, NemByg A/S, har ansat en ny administrerende direktør til at videreføre de senere års betydelige vækst. Valget af faldet på Karsten Larsen, der har mange års erfaring som leverandør til byggebranchen, senest i fem år som trælastdirektør for Stark Ribe.

De to ejere, Jørgen Mathiasen og Jesper Holm Nielsen, bliver dermed frigjort til andre vigtige opgaver i NemByg A/S. 

 

Se vedhæftede pressemeddelelse. 

 

NemByg A/s er blevet udnævnt som eliteleverandør til det offentlige. NemByg A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2017.

Med en samlet fakturasum på 52.278.418 kr. Har vi placeret os i den absolutte elite af leverandører, en præstation som vi er yderst stolte af.  

Tak til alle vores leverandører og samarbejdspartnere for det gode samarbejde, som har gjort det muligt at vi nu kan certificere os med denne titel.

 

 

 

 

 

 

 

Den 21. juni 2018 afholdte NemByg A/S arbejdsmiljødag for alle ansatte. Arbejdsmiljødagen er en dag med arbejdsmiljø og sikkerhed i fokus, som skal sikre at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at kende de nyeste tekniske hjælpemidler, og være sikre i deres arbejde i dagligdagen på byggepladsen. 

I år havde vi tre oplæg: 

Hilti: Instruktion og gennemgang af laserudstyr og værktøj til byggebranchen

Bam-Bus: Gennemgang af egen sikkerhed ved arbejde på stilladser

3F: Oplæg om ansættelseskontrakter og overenskomster

Dagen bød ligeledes på socialt samvær og en god frokost - En god dag med smil og kollegialt sammenhold.